Home > Nieuws > Intermediair in het zonnetje: Zuid-Holland
18 juli 2024

Intermediair in het zonnetje: Zuid-Holland

Bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zetten we graag onze betrokken intermediairs in het zonnetje. Dit keer is het de beurt aan Bülent Saraç, een senior medewerker van de Stroomopwaarts formulierenbrigade, werkzaam in de gemeenten Maasluis, Vlaardingen en Schiedam. Ronald Brouwer vertelt waarom Bülent zo’n belangrijke rol speelt.

Waarom Bülent?

Ronald Brouwer prijst Bülent Saraç om zijn grote betrokkenheid binnen de gemeenten Maasluis, Vlaardingen en Schiedam. “Hij speelt een prominente rol in de aansturing van de formulierenbrigade. Bülent zorgt ervoor dat alle medewerkers goed op de hoogte zijn van het Volwassenenfonds.”

Bijdrage aan het Volwassenenfonds

Stroomopwaarts formulierenbrigade is sinds oktober 2023 actief bij het Volwassenenfonds betrokken. Ondanks het hoge verloop van personeel door de detacheringsprocedure, leidt Bülent alle medewerkers op en zorgt ervoor dat ze alles weten over het Volwassenenfonds. Tot nu toe heeft Stroomopwaarts 143 aanvragen goedgekeurd.

“Zodra er vragen zijn, belt Bülent ons op en schakelen we snel gezamenlijk om tot de juiste oplossing te komen. Daarnaast krijgt Bülent vaak terugkoppelingen over hoe blij mensen zijn met wat ze in samenwerking met het Volwassenenfonds doen. Stroomopwaarts handelt snel en effectief.”

Bülent over het zijn als intermediair

Bülent Saraç vertelt over zijn rol: “Ik stuur alle werknemers aan die aanvragen indienen bij het Volwassenenfonds en het Jeugdfonds Sport & Cultuur voor Maasluis, Vlaardingen en Schiedam. Ik werk op alle drie de locaties van Stroomopwaarts en blijf in contact met de deelnemers.”

Maar hoe bereik je nou deelnemers?

Bülent legt uit hoe hij potentiële deelnemers bereikt: “Voordat een deelnemer langskomt, controleer ik de gegevens. Als ze nog geen gebruik hebben gemaakt van het Volwassenenfonds, zet ik dit in het systeem als actiepunt.” Zo wordt het Volwassenenfonds altijd als mogelijkheid gegeven aan de persoon. Daarnaast gaat Bülent altijd goed in gesprek met een potentiële deelnemer met wat ze precies willen. Als hij vertelt over de mogelijkheden van het Volwassenenfonds komt er vaak een lach op het gezicht van de persoon, wat mooi is om te zien.

“Het is geweldig dat het Volwassenenfonds er is voor mensen die het niet breed hebben. Ouders zijn enorm blij en dankbaar dat Stroomopwaarts Formulierenbrigade dit samen met het Volwassenenfonds mogelijk maakt.”

Sport en Cultuur voor iedereen

Bülent benadrukt waarom sport en cultuur zo belangrijk zijn: “Sporten is gezond voor zowel je fysieke als mentale gesteldheid. Het is fijn dat deelnemers onder de mensen zijn in plaats van zich terug te trekken. Hierdoor krijgt iedereen een kans in de maatschappij.”

Plutosport

Als bedankje heeft Gido een cadeaubon van Plutosport gekregen. Plutosport is dé grootste online sportwinkel van Nederland. Sinds vorig jaar zijn zij partner van het Volwassenenfonds.

Meer weten?

Alles over meedoen in Zuid-Holland vind je hier. Of heb je vragen? Neem dan contact op met:

Stefan Hagebeek
zuid-holland@volwassenenfonds.nl
0174 24 49 40 (Di & Wo van 09.00-12.00 uur; Di, Wo & Do van 13.00-16.00 uur).

Terug naar nieuwsoverzicht